Referanser

Raidon AS er vi opptatt av å levere høy kvalitet, pålitelighet og effektivitet i alt vi gjør.
Disse referansene er en bekreftelse på vår kompetanse og erfaring.

Resultatet ble veldig bra.

Joakim B.

Det var super kjekt å komme inn nytt hus, tusen takk for all hjelp 🙂

Kim I Oman

takk, ja vi er fornøyd.

Sagdalen Borettslag

Vi er godt fornøyd med arbeidet dere har utført.

Ole

Veldig fornøyd! Tusen takk for hjelpen!

Øyvind & Torhild

Takker for profesjonell og grei befaring i dag.
Vi vil bare si at alle kjøpere var fornøyde med utførelsen og selv syntes Julian og jeg at håndverket har holdt seg veldig godt dette året med null oppsprekking etc. Det er bra og betryggende med god jobb – takk.

Eivind S. B.

Hjertelig takk for jobben med badet. Det ble godt utført hele veien, både med effektive arbeidere som kom når de skulle og gjorde en kjempe jobb. Badet ble også ferdig tidligere enn forventet.
Vi ble kjempe fornøyde med sluttresultatet på badet, og kommer til å ta kontakt og bruke dere når vi skulle ha flere jobber som trengs utført.
Vil også legge til at vi ble storfornøyd med arbeidet dere gjorde med listverket på soverommene. Sluttresultatet her ble også helt supert.
Tusen takk for god service og hjelp.

Alexander E. S.

Tusen takk for strålende utført arbeid– huset skinner som det aldri har gjort før, Fantastisk!

Hege

Takk for bra utført arbeid i mitt hjem!
Med veldig flinke å seriøse fagfolk! Og hyggelige i tillegg!

Andreas S. H.

Tusen takk til alle som har arbeidet her og gitt oss en “ny” annen etasje og et riktigere utseende av huset utvendig.

Vi er veidig forngyd.

Anne Hoygard

Vil bare gi uttrykk for at vi er svaert godt fornayd med arbeidet dere har utfart for oss.
Dere leverte til avtalt tid – til avtalt pris – og med god kvalitet. Nar handverkere kommer nar de skal og blir ferdige nar de skal samt holder seg til avtalt pris og med god kvalitet – da er det lett 4 vaere positiv!

Vi kan anbefale Raidon AS til alle!

Mette og Finn Korsrud

Vil bare gi uttrykk for at vi er svært godt fornøyd med arbeidet dere har utført for oss. Dere leverte til avtalt tid – til avtalt pris – og med god kvalitet. Vi kan anbefale Raidon AS til alle!

Mette og Finn Korsrud

Tusen takk. Beboer ringte meg na og var veldig fornøyd med service fra dere.

Benedicte

Nå har vi bodd i huset en stund etter at oppussingen ble ferdig, og vi er veldig fornøyde med alt arbeidet som Raidon har gjort. Tusen takk til både Don og deg for all oppfølging underveis!

Markus

Tusen takk for utført arbeid. Vi er fornøyde og synes resultatet ble veldig bra!

Ensi

Takk for det. Vi er veldig fornøyde med jobben dere har gjort.

Christine og Mats

Vi er veldig fornøyd med utført sparkle og male arbeid på vår kjøkkenet og soverom.
Ekstra fornøyd med utstyr dere bruker. For eksempel tak og vegg spiler giraff ble veldig lite støve.
Prosjekt på vaskerom er vi også fornøyd med.
Vi gjerne anbefaler dere til andre og gir gode referanser.
Tusen takk for en god samarbeid!

Olga og Kjetil

Vi har brukt dette firma i mange sammenheng og er veldig fornøyd.
Firmaet overholder avtaler for møter, presise på jobb,gjør pent arbeid, rydder etter seg og tar enhver tilbakemelding seriøst. Jeg anbefaler Radion AS til alle som skal ha utført både ute og innearbeid, stoler 100 prosent på de så dersom vi er bortreist har de fått vår husnøkkel.

Anne Sofie Høygård

Jeg er sveert god fornayd med alle deler av jobben og kan sterkt anbefale Raidon til andre som skal pusse opp.

Geir

Vi engasjerte Raidon AS i forbindelse med oppussing av kjøkken og soverom i vår treroms leilighet på Keyserløkka. Det var et forholdsvis lite prosjekt, men på grunn av tidspress var vi helt avhengig av at tjenestene ble levert til riktig tid og innenfor avtalte rammer. Nå er jobben avsluttet, og vi må bare konstatere at Raidon AS har levert på alle områder. Håndverkerne, snekkere, malere, rørleggere og elektrikere har gjort veldig fint arbeid, og prosjektet er fulgt opp på en forbilledlig måte av den ansvarlige i firmaet. Vi har ingen betenkeligheter med å anbefale Raidon AS til andre som har planer om tilsvarende oppussingstiltak.

Brynjar

Raidon AS gjorde en betydelig oppussingsjobb i min enebolig pa Fjellhamar sommeren 2018. Arbeidet bestod av a rehabilitere bad og vaskerom, samt skifte peis i stue inklusive skifte golv i stue og gang.
Arbeidet omfattet alle involverte fag, inklusive byggeledelse. Arbeidet bie utfart pa en svzert profesjonell mate og innenfor tidsrammene.

Det handverksmessige arbeidet var av meget god kvalitet og oppfalgingen mot eier var upaklagelig.

Raidon AS utmerket seg ogsa med a holde byggeplass ryddig under hele arbeidsperioden.
Jeg har allerede anbefalt firmaet til mange kjente.

Svein Erik Jakobsen

Vil bare gi dere en liten tilbakemelding om det gode samarbeide vi (Avdelingslederne i Elverum kommune) har med Lina Kaskele.
Hun leverer sååååå til de grader for at vi best mulig, skal få til «noe» renhold der vi trenger det i en hektisk hverdag.
En kjempe ressurs dere har der 🙂

Anne-Lise Magnusson / Liv Elin Sande

Veldig bra og prof å jobbe med Ramunas, Dennis og Sasba. Løsnings orientert. Bra levert.

Sebastian

Tusen takk for veldig god service! Det ble kjempebra! Vi er veldig fornøyd.

Stian

Dere gjorde en utmerket jobb og vi er glad at vi valgte dere . Dere har flinke ansatte og veldig hyggelig. Vi er veldig fornøyd. Og du kan være sikkert at vi skal bruke dere igjen hvis vi vurderer mer prosjekt. Vi skal også anfebale dere sterkere rundt oss, til våre venner eller gjennom jobben vår hvis noen vil pusse opp.

Annelie

Vi er veldig fornøyde med arbeidet gjennomført av Raidon. Alltid på tiden, hardtarbeidende og effektive, nøyaktige og grundige, detaljorienterte, hjelpsomme og i godt humør. Vi er ekstremt detaljorienterte, og heldigvis for oss er Raidon også tålmodige og fleksible. Vi kommer til å bruke Raidon igjen med sikkerhet!

Eva and Bjørn

Tusen takk for super oppfølging og at dere og Tekoda fikset dette.
Vi er veldig fornøyde og dette viser nok en gang kvaliteten på deres tjenester!

Christian

Vi er strålende fornøyd! Tusen takk 🙂

Marianne

Jeg er svært fornøyd med jobben som er gjort. Profesjonelt, effektivt og nøyaktig utført. Vet at det var krevende å legge det ekstra bjelkelaget så lavt som jeg ønsket. Skikkelig bra arbeidsfolk. Vil anbefale dere til andre. Tusen takk!

Rune

Jeg benyttet Raidon til et prosjekt a rive peis, avrette skjevt gulv og legge ny laminat og lister. Raidon matte til avtalt tid ved befaring, hadde en ryddig kontrakt og leverte en sveert godt utfart jobb velinnenfor tidsrammen som var satt og til avialt pris. Underveis ble en tidligere vannskade oppdaget, og Raidon fikset denne ogsa jobben innentor avtalt tid og pris.

Geir Magne Bae

Må jeg berømme dere for måten dere jobber på, holder avtaler og gjør en glimrende jobb. Jeg tar kontakt når nye ting skal forbedres i Eikevn.

Anne

Jeg benyttet Raidon til et prosjekt å rive peis, avrette skjevt gulv og legge ny laminat og lister. Jeg er svært god fornøyd med alle deler av jobben og kan sterkt anbefale Raidon til andre som skal pusse opp.

Geir Magne Bøe

Skroll til toppen